mecatxis en blog


Corrupció
gener 28, 2013, 6:48 pm
Filed under: General | Etiquetes: ,

A mi no em sorprén la corrupció política.
Tinc la sensació que cadascú de nosaltres som corruptes dins les nostres possibilitats. De manera inpensada, fem servir el nostre marge de poder i d’influència per l’enriquiment personal o del nostre entorn més proper.
Si ets dependent, fas un descompte especial als teus amics. Si treballes en una cafeteria, els fas un café gràtis de tant en tant. Robes material d’oficina del despatx? Treballes a l’empresa del teu pare?
Una mica és per això que lamento la descàrrega il.legal de música (per exemple). Si t’agrada un grup, una banda, un cantant, que menys que pagar, no per la música que fan, si no per que puguin seguir fent música.
I si no, no ens posem les mans al cap si el ministre té diner negre desat a Suissa. Nosaltres també ho fariem, si poguessim.

Anuncis

1 comentari so far
Deixa un comentari

Trencaré una llança a favor de l’ idealisme… Evidentment que tots som dèbils i volem el millor pels nostres. Però hi ha una important diferència quan es tracta de diner públic i de diner privat. A mi no em sembla malament que en una empresa privada un amo col•loqui a parents, amics i coneguts…Segur que jo també ho faria..Si no són competents, doncs ja s’ho trobarà. Però en institucions públiques, això ja és una altra cosa…. això si és corrupció / favoritismes/ tràfic d’influències.
El tema de les descàrregues…… tots descarreguem o hem descarregat coses de manera il•legal. Aquí entrem a la cultura del “tot gratis” i de devaluar la cultura que s’ha instaurat… Primer es regalaven dvds, després es podien descarregar pel•lícules per la cara… I ara ningú vol pagar per una cosa que ha aconseguit gratis fins ara. Costarà canviar el xip.
Però jo com a mínim sóc molt conscient de què estic fent i del que he fet. Per això he optat per entrar en un model de negoci de pagament com Spotify (ja no descarrego música) i m’estic plantejant plataformes online com filmin pel cinema i les sèries.

Comentari per Anna
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s%d bloggers like this: