mecatxis en blog


Assassinat de gènere
Novembre 27, 2011, 1:51 pm
Filed under: General

S’ha celebrat el dia internacional contra la violència de gènere. Allò que porta una persona a assassinar a una altra sempre ha estat per mi un misteri. Bogeria? Desesperació?

El fet que un home mati la seva dona em sorprèn encara més. Personalment penso que suposar que tota la culpa és de l’assassí és simplificar el problema. Què pot induir a aquest home a assassinar la seva dona? En alguns casos pot ser bogeria (drogues, alcohol, …) Però estic convençut que hi ha una bona dosi de desesperació., de no trobar sortida. És molt fàcil anar-se’n a viure amb algú, i tant difícil és canviar d’idea? Marxar? Convèncer-se que aquella relació s’ha tornat malaltissa?

Pel que respecta al casament, el divorci és un mal negoci. Especialment pels marits. En la majoria de casos la dona acaba reben una substanciosa manutenció, a banda de bona part dels bens comuns.

Personalment, penso que aquests crims poden prevenir-se amb una bona formació. Una bona comunicació. I sobretot, amb la conscienciació que la dona no té per que ser el sexe dèbil. Hi ha dones molt manipuladores, que fan xantatge emocional, que torturen psicològicament les seves parelles minant el seu amor propi, menystenint-les.

Veiem anuncis que ensenyen a les noies adolescents a detectar un abús moral, un maltracte. Quines eines donen als nois per detectar quan són maltractats? Quina protecció reben els homes que volen abandonar les seves parelles?

Jo també crec en la llibertat de sexes


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: