mecatxis en blog


En mans dels usurers
Novembre 14, 2011, 12:52 pm
Filed under: General

Jo no sóc gaire intel·ligent, per això no ho dec entendre. Quan algú obliga a plegar el govern i en posa un escollit per ell mateix, no estaríem parlant de dictadura? No seria anti-democràtic?

És el que he vist passar dos cops la setmana passada, sense que els mitjans d’informació (en cara n’existeixen? o es limiten a l’entreteniment?) s’esquincessin les vestidures. Dos presidents electes han estat «enderrocats» per les pressions del Banc Central Europeu per no aplicar les decisions que els dictaven. I aquest mateix banc els ha posat a dit el successor, a qui ha encomanat de formar un nou govern. Mentrestant, els governs d’Espanya, Portugal i Irlanda van llegint les ordres que els envien. Probablement altres països també ho facin. Amics, no trobo que sigui gaire democràtic.

En fi, és el que ens hem guanyat. El sistema de partits polítics vigent els fa a efectuar importants campanyes de publicitat en forma de transvasaments, aeroports i altres equipaments per acontentar els votants. La gent els votem o no en la mesura que aquestes notícies són tractades als mitjans. Aquests equipaments no es poden pagar al comptat amb els impostos, amb la qual cosa s’han de demanar diners al banc.

Fins on jo sé, si una empresa demana diners a un banc ha d’explicar molt bé en que els invertirà i quin és el seu pla de viabilitat. En definitiva, com espera recuperar la inversió. En qualsevol cas, el consell d’administració de l’empresa s’ho mirarà amb uns ulls ben oberts abans de donar el vist i plau a qualsevol petició de diners al banc, ja que en depenen els beneficis. Això no s’aplica als governs, oi?

Resulta que a la vista de tothom s’han venut el que tenim i el que no tenim i ara, els usurers reclamen el que els pertoca. Són més poderosos que els reis, que els presidents, que les religions, …. Una mena de Déu que, al contrari que el cristià, no dona llibertat al seu ramat, si no que els reclou al tancat i els raciona bé la palla.

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s%d bloggers like this: