mecatxis en blog


Tornar enrere. Anar recollint
Novembre 12, 2011, 11:12 am
Filed under: General

A la vida s’arriba sense res i ens n’anem sense res.

Pel camí recollim moltes coses , però totes les deixem enrere. Deu ser allò que anomenem «Anar tirant». Davant la pregunta «Que, com va?» ningú contesta «Vaig recollint». Sempre tirem.

El camí que fem sempre és endavant, no es pot tornar. Aquells que diuen «comencem des de zero» s’enganyen a si mateixos. Fins i tot els nadons venen a un món que no és el zero. Algú els empenyerà fort a fer aviat les primeres passes. Per això deu ser que la gent diem «Anar marxant». Quan algú ens pregunta «Que tal?» no responem mai «Vaig tornant». No es pot tornar, a la vida. Fins i tot aquells que els metges «ressusciten» són un pas més endavant de quan el doctor va fer el miracle.

PD. No estic deprimit. Per mi, pensar en la mort no és trist, si no un signe de vida. Veure-la venir (encara que sigui de lluny) em sembla un símptoma de lucidesa, i a tu?

Anuncis

1 comentari so far
Deixa un comentari

La mort…No sé si és l’edat o l’acumulació de pèrdues que et fan veure les coses diferent, però cada cop hi penso més. No com a una obsessió, si no com una certesa que això és finit. La sensació de temps il•limitat que tens amb 20 anys ja no hi és. I penso que està bé. La gràcia de la vida és que saps que és finita .M’agrada aquesta idea d’avançar i no tornar enrere. La veig positiva.
I penso que ens falta cultura de la mort… l’amaguem, l’ignorem… I després passa el que passa..

Comentari per Anna




Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s



%d bloggers like this: