mecatxis en blog


Atrapats a la xarxa
Setembre 18, 2010, 4:37 pm
Filed under: General

Ja fa uns quants dies que no em connecto al facebook i tinc una mena de remordiment.

Quan vaig sentir la idea de formar xarxa, de pertànyer a una xarxa social, jo tenia la idea de ser un node. Un punt que permetia a altres punts enllaçar-se entre si formant una mena de xarxa.

Ara penso en una idea diferent. Un cop formes part de la xarxa, aquesta t’uneix fermament amb les seves cordes. No entres a la xarxa si no que en formes part, ets la xarxa. Sense tu la xarxa te un forat. Els nodes que contacten amb tu reclamen la teva presència.

Jo em sento de la generació del correu electrònic. Ja em va costar adaptar-me al SMS. Expressar un sentiment o donar un missatge amb poques paraules. El perill de ser mal interpretat si no es contextualitza, si no s’entra en el detall. Un cop superat l’entrebanc, sento parlar de twitter. 140 caràcters per estar permanentment informat i d’informar permanentment. Ets la xarxa i els altres nodes necessiten sentir el cable que els lliga a tu.

Jo sóc una persona que fa moltes coses a la vida. Nodes de la xarxa, companys digitals, no m’ho tingueu en compte, si us plau.

Anuncis

4 comentaris so far
Deixa un comentari

No t’ho tindrem en compte^-^.

Comentari per maria

Crec que no has de tenir cap mena de remordiment per no conectar-te al facebook o a qualsevol altre xarxa. Cadascú és lliure de decidir la quantitat de temps que dedica a aquestes coses. Que això pugui satisfer més o menys a la gent importa poc, perquè estic segura que qui reclami la teva atenció, la teva ajuda, etc. sap on trobar-te.

Comentari per Eva

Encara que no et conectis no ets un node trencat. Simplement ets un node menys actiu. La xarxa segueix existint però té un node menys iluminat.

Comentari per tictactoe

Tranquil !!!, ja en som dos, vull dir que també fa dies que no em conecto, ni penjo res, però saps … encara sóc viva !!!
Qui vol parlar amb tu o vol saber com estàs, no cal la xarxa, no és imprescindible, com tu dius hi ha el telèfon o els sms.
No hi ha res com quedar un dia, fer un cafè i una bona conversa.

Comentari per Alba




Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s



%d bloggers like this: