mecatxis en blog


La fi de la democràcia
Novembre 1, 2009, 3:24 pm
Filed under: General

Tinc la sensació que les generacions de final del segle XX i principis del XXI serem reconegudes per viure un canvi polític important i històric: La desaparició de la democràcia i l’aparició d’un novedós sistema polític, que a falta d’un nom millor anomenaré «induscràcia».

Mentre que la democràcia pretenia donar el poder al poble mitjançant un sistema de eleccions, consultes i referèndums, aquest nou sistema polític es fonamentarà en allò que és millor per a les empreses que governaran el país (o països).

Els primers sintomes són la privatització dels serveis que hauria d’oferir gratuïtament l’administració, el control dels mitjans de comunicació per empreses privades, el lliure mercat que fa que els mitjancers s’enriqueixin a costa dels productors i els consumidors, … L’èxit d’una societat es troba en la capacitat de crear ocupació. Si hi ha una elevada taxa d’ocupació, baixen els índex de delinquència i puja el nivell de vida i la sensació de benestar dels seus habitants.

Be, tanco l’assaig, que no em vull fer pesat. Queda clar el fons del teorema, no?


3 comentaris so far
Deixa un comentari

T’has deixat de comentar que sembla que la sensació de benestar fa que ens tornem conformistes i que ens costi anar més enllà.

Comentari per tictactoe

I es bó això de que ens governin les empreses?

Comentari per Maria

Ais tictactoe. Quin és l’objectiu més alt si no estar be? Estar be amb un mateix i amb els altres. Això és el «nirvana» em sembla. Començar estant be un mateix és un començament! Què importa el més enllà?

I Maria, no se si està be o no. I no estic en disposició de jutjar-ho. Qui sigui innocent, que fiqui la primera pedra, diuen. No?

M’extendré. Tots formem part del sistema els capitalistes i els inconformistes, els reformistes i els ecologistes. Tots i cadascun de nosaltres tenim una feina i treballem en una empresa que te la seva parcel·la de govern. Tots junts fem créixer el país, fent créixer el seu teixit empresarial.

Comentari per mecatxis




Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s



A %d bloguers els agrada això: