mecatxis en blog


Infinita estupidesa
Setembre 12, 2008, 6:41 am
Filed under: General

Ja va dir Einstein que la estupidesa humana és infinita.

I jo, és clar sóc també un estúpid.

Les persones som especialment hàbils en determinades coses, cadascú les seves. Jo reconec que tinc certes habilitats que trobo a faltar en altres persones (i que altres superen amb escreix) però destaco sobretot la meva estupidesa. Una estupidesa que difícilment pot ser superada: la meva estupidesa per a les relacions sentimentals.

Si be és cert que ja fa anys que la vida es va cuidar d’endurir-me el cor fins convertir-lo en pedra, i que la meva infància no em va permetre aprendre a estimar (us asseguro que no en sé), el que més dificulta aquest tipus de relacions és la sinceritat.

Ja ho llegiu be, ja. Ser sincer sembla ser contraproduent a l’hora d’iniciar una relació sentimental. Fins al punt de fer-me pensar que a les dones els encanta que les enganyin (si em provoqueu ampliaré aquesta dissertació :D). Ser massa sincer, expressar amb excessiva simplicitat el meu desig, la precipitació a l’hora de manifestar els propis sentiments m’ha portat sempre, un cop darrere l’altre, al desastre més absolut en aquest tipus de situacions.

El resultat ha estat que tinc la sensació que les meves amigues, principals víctimes dels embats de la meva assedegada passió, em tenen per un pesat pervertit, com una mosca collonera que no cal veure gaire sovint. Excepte algunes, molt poques, que resisteixen impassibles com la roca davant la marea.

Tant a les unes com a les altres, moltes gràcies per la vostra paciència. Em temo que he desistit de corregir-me i m’haureu de continuar aguantant! :s

Anuncis

11 comentaris so far
Deixa un comentari

Tot es pot apendre. Hi ha coses que costa més d’apendre que d’altres però tot és pot apendre.

Comentari per tictactoe

He de ser sincera i confessar que cada cop que fas una generalització del tipus “les dones son / les dones fan / les dones…” em poso a la contra. No m’agraden les generalitzacions (sobretot pq sovint no em veig reflectida en els comentari i pq no m’agrada que em posin etiquetes).

A partir d’aquí:
Fins al punt de fer-me pensar que a les dones els encanta que les enganyin (si em provoqueu ampliaré aquesta dissertació :D).

Doncs aquí va la provocació: els teus lectors (o si més no, jo) exigim que ampliïs aquest punt.

I com sempre, tinc la sensació que em perdo alguna cosa i que no tinc la informació complerta: fas un comentari equivocat a la persona que creus correcta? Fas un comentari correcte a una persona equivocada? Les dues coses? Tu tens clar què vols dir i a qui ho vols dir? Què carai vol dir que no saps estimar? A ningú? De cap manera? Ho sento però ho dubto…Ho dubto molt….

I aquesta sensació que dones a vegades de defensar-te atacant…

El resultat ha estat que tinc la sensació que les meves amigues, principals víctimes dels embats de la meva assedegada passió, em tenen per un pesat pervertit, com una mosca collonera que no cal veure gaire sovint

Espero entrar dins del grup d’amigues…En el meu cas et considero una mosca collonera impossible de veure (pq no hi ha manera, Àngel…Estem descoordinats. Ja ho saps…)

Comentari per Anna

Benvolgut Tictactoe 😀

És cert que tot es pot aprendre. Precisament un dels símptomes de la estupidesa és la dificultat per aprendre.

Però tens raó tot es pot aprendre. Només és qüestió de posar-hi ganes.

Comentari per mecatxis

De vegades l’estupides no es manifesta en la dificultat sino en les no ganes d’apendre.

Comentari per Tictactoe

Anna, Guapíssima!

A – Voldria demanar-te perdó per les generalitzacions, però com que jo sóc així (ups!) el que faré és raonar-les.

Recordes allò de que «les dones són de Venus i els Homes de Mart»? o «els homes no escolten mai i les dones no saben llegir els mapes»? Hi ha una pila de sentències que pot aplicar-se als grups, però no als individus que el formen. Així, quan diem que ens agraden les pomes, no vol dir que les hagem tastades totes, si no que en general el sabor de poma ens resulta agradable. De la mateixa manera, si diem que les dones són xafarderes, no vol dir que totes i cadascuna d’elles, de manera individual, ho siguin, si no que el grup, en general, ho és. Només cal veure qui és el client majoritari de la premsa del cor…

Per una altra banda, molts cops no ens reconeixem en els adjectius que ens adjudiquen, però hem de pensar que des de fora les coses es veuen diferents. És per això que no estàs d’acord amb alguns estereotips femenins, però no t’ha de sorprendre que els altres els detectem en major o menor grau en els teus comportaments.

B – Potser algun dia en faci un post respecte les dones i les mentides o ho deixi com a ham per si algun dia piques i aconsegueixo una cita amb tu, una mica més íntima de les que estem acostumats i t’ho explico en privat. 😀

C – El comentari no es refereix a ningú en concret. Els antecedents són tots aquells petons apassionats que no has volgut donar-me. És a dir les vegades que el meu desig precipitat m’ha dut a fer ximpleries de les quals si no has estat víctima més sovint és per «F»

D – Si dubtes de la meva capacitat d’estimar, amor meu, només has de posar-me a prova 😀

E – Realment, ens veiem massa poc. Les persones canvien i ja em queda poca cosa per defensar. Ni la dignitat!

F – Aquest és el punt al quan faig referència a C. Hi ha moltíssima gent que veig molt poc. I t’asseguro que ets una de les que més greu em sap no poder veure més sovint. Et trucaré per fer-te alguna proposta… Honesta, no et pensis!

Comentari per mecatxis

Per una altra banda, molts cops no ens reconeixem en els adjectius que ens adjudiquen, però hem de pensar que des de fora les coses es veuen diferents. És per això que no estàs d’acord amb alguns estereotips femenins, però no t’ha de sorprendre que els altres els detectem en major o menor grau en els teus comportaments.

Cert. I potser part del que no m’agrada de les generalitzacions és justament la part en la que em veig reflectida. Però tot i així, no puc evitar que em molesti. Em sembla simplificar massa.

Ser sincer sembla ser contraproduent a l’hora d’iniciar una relació sentimental.

Ser sincer es imprescindible, Àngel. Si no han funcionat les relacions potser no ha estat per això. A més, si no haguessis estat sincer, creu-me: a la llarga tb hauria estat un fracàs. I no es pot esperar que la teva manera de veure i viure la vida sigui la mateixa que la de la resta de persones. Potser busques coses diferents que el que busca l’altre/a.
I es pot ser sincer sense necessitat de ser excessivament contundent o cruel. Hipocresia? Potser…Però jo sempre he pensat que, ben dit, es por dir gairebé de tot. I és més fàcil per a tothom.
(que consti que això no ho dic pq consideri que tu siguis excessivament contundent o cruel)

Potser algun dia en faci un post respecte les dones i les mentides
Serà molt interessant. La veritat és que a tots (homes i dones) ens agrada que ens diguin el que volem sentir. I, en el fons, tots vivim la pròpia mentida que ens creem…no creus?

Et trucaré per fer-te alguna proposta… Honesta, no et pensis!
No esperava menys d’una persona tan honesta i sincera com tu 😉

Comentari per Anna

Hola Tictactoe! Quina rapidesa!

A mi em passa, i suposo que li passa a tot-hom. Hi ha coses que no tens clar que valgui la pena aprendre. És a dir, que l’esforç és massa gran pel profit que en trauràs.

També em passa que, a vegades, el progrés és tant lent que em falta motivació per continuar l’esforç.

Crec que és aquest segon cas el que em fa sentir estúpid de veritat. Quan malgrat l’esforç, topes amb el fracàs i no deixes d’enlluernar-te amb els èxits dels altres.

Comentari per mecatxis

Hi ha coses que no tens clar que valgui la pena aprendre. És a dir, que l’esforç és massa gran pel profit que en trauràs.

Altrament dit mandra? o és que no hi ha un interès real per allò que un es proposa aprendre?

el progrés és tant lent que em falta motivació per continuar l’esforç

A vegades el mètode o sistema no és l’adequat, llavors no serveix de res insistir de la mateixa manera i cal un canvi que ens faci veure les coses d’una altra manera.

D’altra banda, tal com diu l’Anna, no tothom busca el mateix i molt sovint no hi ha coincidència en el que dues persones busquen i troben. Les sensacions, percepcions i predisposicions hi juguen molt.

Comentari per avalot

L’Avalot ha expresat el mateix que jo penso.

Comentari per tictactoe

a veure, a veure, ÀNGEL…, però kin dramatisme!

Comentari per Roser

Ostres! Això ho vaig escriure fa un any i mig!

Val a dir que crec haver-me reformat una mica i ja no sóc tant pesat. Això si, la meva vida sentimental continua sent un desastre, i jo insisteixo en ser sincer. I he trobat gent que ho agraeix 😀

Comentari per mecatxis
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s%d bloggers like this: